Vakbekwaam & Professioneel

Kleine en grote projecten bij particulieren en bedrijven

Gevelbekleding vervangen Groningen

In Groningen hebben we voor twee huishoudens de gevelbekleding mogen vervangen van hun 2 onder 1 kap woning. Deze onderhoudsarme panelen van Keralit geven de woning een nieuwe uitstraling!

Naast de gevelbekleding zijn ook raamdorpelstenen opnieuw gemetseld en is er 1 dak van de garage opnieuw voorzien van dakbedekking. Deze werkzaamheden hebben wij samen met onze co-makers
uitgevoerd.

Verbouw Westersingel Burgum

Voor Familie van der Leest hebben wij de gehele bovenverdieping een update gegeven. De slaapkamers waren verouderd en de afwerking was niet meer van deze tijd. Door alle schuine dakvlakken te isoleren en alles opnieuw in het gips te zetten is er weer een fijne leefruimte gecreëerd.

Buiten hebben we de dakkapel van nieuw lood voorzien en de zijwangen vervangen voor nieuwe Red Cedar rabatdelen. Naast alle timmerwerkzaamheden hebben wij ook het elektrisch opnieuw aan laten leggen en het stukadoor en schilderwerk laten doen. Samen met het vaste team onderaannemers gaan we voor een mooi eindresultaat voor de opdrachtgever(s).

Verbouw Tussendijken Burgum

Voor onze opdrachtgever in Burgum hebben wij een doorbraak gerealiseerd in een draagmuur van de woning. Vooraf hebben we een berekening laten doen door een constructeur. Door deze muren te verwijderen hebben we een grotere keuken en eetkamer gemaakt.

Verbouw Tussendijken Burgum​
Na het sloopwerk en plaatsen van de stalen ligger zijn de plafonds opnieuw aangeheeld, geïsoleerd en dichtgemaakt. Het geheel is gestuct en de vloer is hersteld.

Overkapping Damwoude

In opdracht van Familie van der Veen hebben we dit ruime buitenverblijf gerealiseerd. De constructie is opgebouwd uit 15×15 cm douglas balken, Een robuust geheel! 

Overkapping te Damwoude

De wanden zijn bekleed met potdekselplanken in 2 kleuren om een uniek contrast te maken. De berging is geschikt voor tuingereedschap en meubelen.

Deze mooie overkapping is niet alleen praktisch maar ook erg uitnodigend om in de avonduren te genieten van een barbecue!

Dakkapel Ritsumazijl

Voor onze opdrachtgever in Ritsumazijl is deze fraaie dakkapel geplaatst. Het ging hier om een prefab-dakkapel. De opdracht kon daarom in 1 dag worden afgerond.

Het geheel is met een kraan op zijn plek gezet. Het voordeel van geprefabriceerde bouwdelen is de korte bouwtijd op locatie. De producten worden in een fabriek gemaakt waar de omstandigheden
altijd goed zijn. Hierdoor is de kans op fouten en onvolkomenheden erg klein.

Referenties

Dak of dakgoot repareren: Dakpan terugleggen
Jolanda Boswijk
Lees verder
Bedankt voor je snelle actie en het meedenken. Voor een evt volgende klus denken we meteen aan jou.
Vlonder plaatsen: 28 m2; Composiet
Lees verder
Brent en Remco zijn twee hele sympathieke en harde werkers. Ze staan open voor specifieke wensen en hebben hiernaast ook een pragmatische werkhouding. Ze bieden een goede prijs kwaliteit verhouding. De klus is afgerond volgens planning. We zijn tevreden over het resultaat.
Glas zetten: 1 ruit
Herco Mulder
Lees verder
Spoedklus vervanging ruit op 2e verdieping vanaf steiger. Ook al is de originele planning niet gehaald toch tevreden. Brent is prettig in de omgang en heeft netjes werk geleverd.
Veranda aanleggen: 35 m2
Lees verder
Netjes werk geleverd, goede communicatie en alles volgens afspraak geen verrassingen achteraf.